Гадаене с ангелски оракулски карти от таролог професионалист SebeAz Иван Ганчев в цяла България и онлайн.

Гадаене с ангелски оракулски карти

Гледането  на ангелски карти е метод за получаване на насоки от Божественото, като се използват оракулски карти като инструмент. Има стотици налични тестета оракулски карти и аз както мнозина съм избрал разнообразието, което отговаря на нуждите на хората на, които гледам. Това са архангели, ангели пазители,духовни учители, феи, русалки, делфини, животни и духове водачи, божествени колоди, билки, кристали, карти даващи насокии и т.н.  и аз имам от почти всеки вид.  Някои колеги дори създават свои собствени.

Видът на тестето карти най-често  няма значение. Това, което има значение, е да получите гледане от някой, с когото чувствате връзка, и на когото имате вяра, че посланията, които ще ви даде ще са за вас.
Четенето на ангелски карта започва, когато този, който ще ви дава информация в случаят аз медитира, за да получи напътствие преди срещата с клиента. За това е необходимо да уговорим предварително час. Четенията могат да се извършват лично, по телефона или чрез Вайбър или подобна услуга за обаждания. След като читателят се свърже с клиента, следва кратък диалог и обсъждане на проблема. Гледащият използва принципите на Закона за привличането, за да получи правилните карти за клиента. Картите се изтеглят от тестето за пхредпочитане от клиентът и гледащият споделя интуитивните насоки, които картата дава на клиента. Тъй като всички ние сме енергия, обменът на енергия между клиента, гадателя, ангелите и картите създава персонализирано изживяване за клиента. Най-често няма две показания, които дават еднакви резултати.

Формати на гледане

Има няколко формата на теглене, от една карта до 11 карти или повече. Най-често срещаният начин е гледане на три карти. Трите карти могат да представляват миналото, настоящето или бъдещето в зависимост от резултата, който клиентът търси. Типовете въпроси, които задава на гледащият или мълчаливо задават на Вселената по време на гледането. Разглеждането на картите поотделно и като серия е важна част от процеса. Всичко, което се случва по време тогава, е част от гледането. Ако врата се затвори с трясък по време на четене, това е важен фактор и насока за клиента. Гледащият трябва да остави настрана своето его и да се съсредоточи върху своя Висш Аз, за да обслужва най-добре нуждите на клиента и да даде възможно най-доброто гледане.

Гледането с ангелски карти е нежен, красив начин за вас да се свържете и да получите напътствия от Божиите пратеници, вашите ангели. Това е като да водите топъл, приветлив разговор с доверен приятел или любим човек, от който си тръгвате, чувствайки се с приповдигнато настроение, заобиколени и изпълнени с любов.

Още полезна информация за Таро карти, може да намерите в интернет.

Ето едно интересно видео за трейлъра на Таро филмTAROT – Official Trailer (HD)

За връзка с мен, моля използвайте следните КОНТАКТИ