Гледане на таро карти от таролог професионалист SebeAz Иван Ганчев в цяла България и онлайн.

Запознаване с гледане на таро карти

Гледането на Таро е инструмент, използван за духовно напътствие или намиране на отговор на конкретен въпрос, който може да имате за живота си. Важно е да се отбележи, че картите Таро не предсказват бъдещето, но предоставят представа или възможности за бъдещо събитие във връзка с минали и настоящи обстоятелства. Реално те ви предоставят възможност да се подготвите за бъдещето по най-добрият възмоожен начин. Целта на гледането на таро е да ви помогне да придобиете ясна представа за вашата ситуация, така че да можете да предприемете най-добрия курс на действие.
През повечето време спомените от минали преживявания остават заровени в подсъзнанието ни, като постоянно влияят на нашите мисли, действия и поведение. Таро може да ви помогне да се справите с миналото си и съответно да ви подготви за бъдещето, като ви напътства какви действия трябва да предприемете в настоящият момент.

Кратка история на Таро картите

Картите Таро, се предполага че  произхождат от Италия през 14 век, и са били с изображения на мечове, чаши, монети (пентакли) и пръчки (жезли). По-късно към колодата бяха добавени нови карти, включително кралици, аса и Глупакът, което доведе до общо 78 карти. Класическите карти таро, за които знаем, са създадени от A.E. Уайт през 1909 г. Сега те са много и някои от тях са повече от 78 в колодата.

Накратко за таролозите

Ние които гледаме на таро сме силно интуитивни. Свързваме се със съзнанието на другите, за да им помогнат да се справят с общи или специфични области от живота си, независимо дали те засягат тяхната кариера, финанси, обучение, взаимоотношения или здраве.
По време на сесия за гледане можете да зададете конкретен въпрос или да поискате отворено  четене от общ характер, което да ви разясни ситуацията. След като разбъркате и цепите колодата Таро и аз също го направя, четецът ще разположа картите в подредба, като всяка карта си има отделен контекст и според разположението и. Има различни видове подредби и всяка позиция в тях има специално значение. Как вашите карти се тълкуват във връзка с позицията им в подредбата зависи от контекста на вашия въпрос или проблем.

Картите Таро

Стандартната колода Таро е разделена на голями аркани, които се състоят от 22 карти, и малки аркани, която са 56 карти, разделени в четири бои таро с по 14 карти всяка. Всяка от тях има Кралски аркани. Във всеки цвят на таро те са крал, кралица, рицар и паж. И останалите 10 номерирани карти от които едната е винаги асо.

Главните аркани

22-те карти от главните аркани се състоят от:

Шут Глупакът

Магът Магьосника

Висшата жрица

Императрицата

Императора

Висшият жрец или Папата

Любовниците

Колесницата

Справедливостта

Отшелника

Колелото на късмета

Силата

Обесения

Смъртта

Умереността

Дявола

Кулата

Звездата

Луната

Слънцето

Страшният съд

Светът

Какви са ползите от Гледането на Таро?

Гледането на Таро ви служи като пътна карта до вашата цел. Както при всяко пътуване, трябва да имате начална точка и крайна точка. За да можете да постигнете целта си, първо трябва да придобиете представа за ефектите от вашето минало върху вашето настояще. Притежаването на тази мъдрост на вашето лично пътуване е овластяващо само по себе си, тъй като ще ви помогне да постигнете следното:

Ясна перспектива за вашата цел в живота

По-здравословни и стабилни взаимоотношения

Мъдростта да вземаш по-добри решения

По-дълбока връзка с вашето духовно Аз

Положителни мисловни и поведенчески модели

Сбогуване с починали близки

Справяне с травма

Какво можете да очаквате при Гледане на Таро карти?

Стандартното гледане на таро обикновено отнема един час, но може да продължи до два часа или всичко да приключи за пет минути. Наистина зависи от проблема, за който сте поискали да погледна. Ако имате въпрос, който искате да ми зададете, запишете си го, преди да се явите за вашият час, за да не го забравите.
Важно обаче е да бъдете честни със себе си, за да гарантирате точността на гледането. Ако ви попитам какво ви безпокои, кажете го направо. По този начин мога да ви помогна да намерите отговорите, които отдавна търсите.

Безопасно ли е гледането на Таро карти?

Гледането на Таро е безопасен подход за самоусъвършенстване и развитие, стига да работите с квалифициран Таролог. Това е размяна на енергия, което означава, че може да се направи и чрез онлайн сесии или чрез телефонно обаждане, което ще ви помогне да разберете текущата си ситуация и как действията ви днес могат да доведат до вашия успех или възможен провал в бъдеще. Гледането на Таро разкрива възможности за вашето бъдеще, което може да ви насочи при вземането на интелигентни решения, за да постигнете най-доброто в живота си независимо от въпроса на, който търсите отговор.

Специфични въпроси при гледане на таро карти

Любов и връзки

Потърсете ме с всякакви въпроси, които може да имате относно любовта и връзките. За това например той/ тя ли е подходящият човек за вас. Как би могла да се развие връзката ви по най-добрият начин и при какви условия и т.н. Помогнал съм на много хора, включително семейства и приятели, да внесат яснота в живота си. Всички се оказваме в ситуации, в които имаме нужда от насоки и стратегии, които да ни дадат желания резултат. В крайна сметка обаче вие избирате своя път в живота. Всички имаме свободна воля и нищо не може да ни отнеме това право. Почти нищо не е предопределено окончателно и безвъзвратно.

Аз съм интуитивен. Това ми позволява да усещам чувства, мисли а също така дали сте позитивни. Естествено усещам и негативността, когато я има. Всички тези неща, комбинирани, осигуряват голяма доза прозрение, което може да се използва за определяне на вероятния изход във вашата ситуация. При мен обаче не плащате за отговорите, които искате да чуете, просто ще научите истината каквато е!

Финанси и кариера

Понякога финансите сякаш не вървят каквото и да направиш. Искам да помогна на хората, които са се озовали в своят тъмен ъгъл и сякаш всичко изглежда безнадеждно. Искам да им помогна да следват правилният за тях път за да изберат и да се възползват от възможностите, предоставени от Вселената и Бог, защото колкото и да ви се струва невъзможна ситуацията в момента винаги има възможност за подобряване на вашето състояние. Предлагам консултации свързани с подобряване на вашето финансово състояние, откриване на подходящият начин за кариерно развитие или знание за това как да направите пробив във вашият бизнес, с който искате да се захванете. Но няма да ви предоставям захаросани варианти. Всяка карта отваря прозорец към потенциални възможности, предизвикателства или основни теми, засягащи вашето богатство, ресурси и кариера. Този процес не само помага при практическото финансово планиране, но и обогатява вашето разбиране за взаимодействието между вашите решения и техните резултати.

Майчинство

Много семейства се опитват да имат деца и понякога нещата се усложняват много и все нещо не се получава. Имам богат опит в това да помагам на майки да стигнат до заветната цел. Ако искате съвет или просто търсите отговор на въпроса „Ще забременея ли?”.

Още полезна информация за Таро карти, може да намерите в интернет.

Ето едно интересно видео за трейлъра на Таро филмTAROT – Official Trailer (HD)

За връзка с мен, моля използвайте следните КОНТАКТИ