Картите таро помагат – разберете как от таролог професионалист SebeAz Иван Ганчев в цяла България и онлайн.

Картите таро помагат

1. Най-важното, което информацията от таро може да ви предостави, е способността да видите ситуациите обективно.

Например, ако имате кавга с партньора си, таро може да ви помогне да разберете истинските причини за конфликта, коит вие реално не можете сами да прозрете. Често се случва хората да се поддават на спекулации и да смесват мисли и обвинения, за да се защитят или изглеждат невинни пред себе си. Ако става въпрос за професионални отношения, картите могат да ви подскажат дали вашият началник внимава на вашата работа или дали има очаквания, които не сте осъзнали а е добре да знаете. Таро ви помага не само да разгледате обективно ситуациите, но и да разберете какво мислят другите хора като вашите началник, колеги, партньор, приятели и други личности в живота ви. Това ви позволява да видите цялостната картина и да бъдете подготвени за всяка ситуация.

2. Второто важно предимство на картите таро е тяхната способност да ви помогнат да разберете себе си по-добре.

Например, можете да се запитате как работата, която изпълнявате всеки ден, отразява вашите най-дълбоки ценности. Възможно е да усещате дразнеща неудовлетвореност, за която не можете да формулирате конкретни причини. С помощта на таро можете да проучите тези чувства и да разберете източника им. Също така, в любовните отношения, картите ви могат помогнат да разберете какво точно ви дразни във връзката с вашия партньор, дори ако не можете ясно да го идентифицирате. Таро е отличен инструмент, който ви помага да сортирате „бъркотията“ във вашата мисъл и да решите всички въпроси.Г. И последно тук, което също не е маловажно: Картите таро също така могат да дадат добра насока дори за справянето с ежедневните ви задължения. За това и хората обичат да изтеглят своята карта на деня.

3. Трето, картите таро ви помагат да разберете перспективите, които ви предстоят.

Така можете да се подготвите добре за всяка хситуация. Ето ви и няколко примера как те могат да ви бъдат полезни:

А. Колко изгодно е да инвестирате пари в този конкретен проект? Има ли риск да загубите инвестицията си? Сега лие моментът за нея?

Б. Дали е по-добре да направите това, което си мислите в момента сега или да изчакате до след месец? Времето често е решаващ фактор.

В. Какъв ще бъде бракът с настоящия ви партньор? Картите таро могат да ви помогнат да разберете дали връзката ви има бъдеще, особено ако сте преживявали провали в предишни връзки. Те могат дори да ви подскажат за възможността за деца и дори за пола на бебето.

Г. С какви предизвикателства може да се сблъскате в бъдеще в настоящата ситуация? Предупреждението от картите таро ви дава предимство, като ви помага да се подготвите по-добре за предстоящите трудности. Често хората не разполагат с цялата необходима информация за да изчислят перспективите сами, а картите таро ви помагат да видите ясно и да направите по-добри решения.

4. Четвърто, картите таро осветляват ситуациите така, че ви помагат да вземете решения за бъдещето си.

А. Дали сега е моментът да смените работата си, защото чувствате, че е време за промяна, и какви по-добри възможности ви очакват ако го направите? Или да изчакате малко за подходящият за вас момент?
Б. Дали да останете във вашата текуща работа и да поискате повишение? Картите таро може да ви дадат насоки за това как да поискате повишение и кога е най-подходящият момент за това.
В. Дали сега е моментът да се разделяте с партньора си или дали връзката все още може да бъде спасена?
Г. Какви резултати може да очаквате от вашия ход в настоящата ситуация и кой от тях ще бъде най-благоприятен за вас в момента?

5. От друга страна тук идва да си зададем и пета точка като въпрос за още неубедилите се в ползите от картите таро а именно:

Как картите Таро помагат за подобряване на качеството ви на живот?

Всяка карта в Таро е аркана. Всяка аркана представлява определен архетип, тоест събирателен образ за определени ситуации и тяхното възможно развитие. Архетип, от своя страна е въведен като понятие от Карл Густав Юнг. Но картите таро реално  са се формирали през цялото съществуване на човечеството. Архетипите принадлежат към информационния слой на нашия свят и са част от колективното несъзнавано.

Тъй като арканите на Таро включват всички архетипи, всеки от тях също има свои собствени характеристики и символи. Те говорят за определени ситуации, качества на хора и възможно развитие на събитията.

Ние изучаваме този живот, като живеем енергиите на архетипите. Ето защо, когато човек овладее Таро, той развива доверие във вътрешната си реакция и способността да вижда истинските причини за това, което му се случва. Постепенно той започва да забелязва проявите на всички тайни в реалния живот и разбира как да се справи с тази или онази ситуация.

Пример

имаме аркана Кулата. В класическите тестета по правило картата изобразява срутваща се сграда, от чиито прозорци излитат хора и наоколо проблясват светкавици. От снимката може да изглежда, че тази аркана говори за нещо лошо. Но всъщност енергията на тази карта съобщава, че кулата се срутва. За да може на нейно място да се издигне нова реалност. Пред вас се открива възможност за ново начало. Дори да ви изглежда страшно в началото ще видите, че всичко ще е наред.

Когато човек вече е запознат с всички енергии, той започва да ги забелязва в живота си дори без карти. Тоест, в един момент Таро се превръща в ръководство за пълната увереност на човек, че той правилно разбира какво се случва. Въпреки че всъщност той предвижда всичко още преди да използва картите. Или поне тези, които отдавна работим с това умеем да го постигнем.

Тоест,

ако човек, който има познания за Таро, получи аркана на Кулата, той ще разбере: „Сега в живота ми има такива събития, които са в тази енергия. Това означава, че по-късно ще има нова фаза на развитие. “Това осъзнаване улеснява преминаването през трудният период.

Освен това всяка аркана има определени действия, които я хармонизират. Те също могат да бъдат идентифицирани с помощта на други карти от тестето.

Успех в дебрите на мистиката на Таро приятели, при нужда от насоки се свъжете с мен на посочениете следните КОНТАКТИ.

Още полезна информация за Таро карти, може да намерите в интернет.

Ето едно интересно видео за трейлъра на Таро филмTAROT – Official Trailer (HD)