Сеанси с кристали

Сеанси с кристали и други услуги от таролог професионалист SebeAz Иван Ганчев в цяла България и онлайн.

Сеанси с кристали, енергийни сеанси, регресии  и медитации за себеопознаване и решаване на проблеми

Лечението с кристали е метод, която използва енергията на камъните и кристалите и лечебните им свойства. Кристалите и скъпоценните камъни са едни от най-дълбоките и древни енергийни лечебни инструменти, използвани във всички лечебни традиции. Кристалолечението е мощна техника, използвана за изчистване на чакрите, прочистване на негативната енергия, балансиране на емоциите и помагане на клиента клиента физически, емоционално, умствено и духовно. Аз използвам различни кристали и при сесиите ми свързани с регресия, себеопознаване, решаване на проблеми и търсене на скритата истина за самите нас

Всеки кристал резонира със собствена специфична вибрация и именно тази честота определя лечебните свойства на камъка. Камъните се поставят върху или около тялото според енергията на камъка и специфичните нужди на клиента. А може също така да се използват инструменти като пръчици или махала, за да насочи енергията. Важно е да се подберат кристали, които си резонират един с друг, когато те са повече от един.

Колко трае една сесия?

Сесиите свързани с кристалолечение отнемат около 50-60 минути и могат да се извършват лично или дистанционно. Във вторият случай клиентът трябва да разполага с необходимите кристали и да има опит в използването им поне на базово ниво. Преди започване на сесията прекараваме време в кратка дискусия относно целта на сесията, за да можем да изберем правилните кристали за нея.
Сесията свързана с регресия и себеопознаване е добре да сеизвършва лично за да бъдат избегнати затруднения свързани най-често с фокусирането.

Как се извършва една лична сесия?

За лични сесии лягате на удобно място и избраните кристали ще бъдат поставени върху и около вас и може да бъдете помолени да държите някои. Последното се случва понякога при сесиите за регресия и себеопознаване. Лечебната музика ще звучи тихо на заден план, докато енергията на кристалите се смесва с вашата енергия. След нужното време като изтече кристалите ще бъдат отстранени и ще продължите да лежите на масата още известно време, докато кристалната енергия се интегрира.
След сесията се препоръчва да пиете много вода, за да подпомогнете детоксикацията. Макар и рядко, някои клиенти са имали лека физическа реакция към работата с кристали, като главоболие или болки в тялото или замайване. Бъдете нежни със себе си след сесията, за да можете да продължите да интегрирате енергията.

Кой ще извършва сесията?

Вашата среща ще бъде с нашия съсобственик Иван. Иван е сертифициран практик на кристали и рейки майстор. Иван  работи и продава кристали повече от 15 години.

Къде се провежда личната сесия?

Как се правят дистанционите сесии за лечение с кристали?

Ще насрочим конкретно време за вашата сесия, точно както ако провеждате лична сесия. Молим ви да имате тихо място, където можете да легнете и да включите успокояваща музика. Докато сте във вашето пространство, Иван ще провери дистанционно вашето състояние, за да определи дали имате блокажи или негативи. След като получим тази информация, ще определим кристалите, за да ги използваме заедно. След сесията ще обсъдим вашия опит или реакции, които имате по време на сесията.

Отказ от отговорност: Нашите услуги по никакъв начин не са предназначени да се считат за медицински съвети, заместители на лекарства с рецепта, традиционни или холистични медицински грижи. Винаги трябва да се консултирате с лицензиран лекар за всякакви медицински, физически или емоционални проблеми.

Още полезна информация за Оракули, може да намерите в интернет.

Ето едно интересно видео за трейлъра на Таро филмTAROT – Official Trailer (HD)

За връзка с мен, моля използвайте следните КОНТАКТИ