Таро карти курсове за гледане и обучение от таролог професионалист SebeAz Иван Ганчев в цяла България и онлайн.

Таро карти курсове за гадаене

Аз съм Иван Ганчев (Псевдонимът ми е СебеАз), и съм практикуващ таролог от над 20 години. Не съм от онези, които оперират само с класическите значения и не съм в от  представителите на домовете на Таро – в моя опит съм събрал варианти за различни интерпретации, които се оправдават и които се основават на разбирането на моето умения за специфичен подход към тълкуването на много аркани.

В днешно време има достатъчно школи и просто програми за обучение по Таро. Аз не преподавам Таро, допускам ви в света на Таро на ниво енергия и фини вибрации без сложни инициации или отделно преминаване на аркани в медитация.

Моят курс не е предназначен за обикновено четене на Таро, въпреки че основната класика е в основата на класовете: курсът предоставя много материали за многостранното четене на арканите, в зависимост от самото подреждане, в комбинации и лични интерпретации на нивата на ежедневна употреба.

Естествено ще учим арканите, но и ще ви уча вие да ги интерпретирата отделно и като комбинация. Ще учите различни подредби, но и ще създавате собствени. Идеята е да се отворите за един нов свят, който до сега само сте гледали през стъклото. В сайта има подробно разгледани Главните Аркани

Курсът по гледане на таро карти има три нива:

  • Начинаещ
  • Напреднал
  • Готов

Приемам само ученици, които са готови да стигнат до края на пътя в тези курсове. И запомнете…..
За вас това ще е само началото на пътуването ви в света на Таро.

Информация за гледане на карти може да намерите в нашия сайт ТУК

Още полезна информация за Таро карти, може да намерите в интернет.

Ето едно интересно видео за трейлъра на Таро филмTAROT – Official Trailer (HD)

За връзка с мен, моля използвайте следните КОНТАКТИ